Sommerhilsen fra styreleder!

Sommerhilsen fra styreleder!

Publisert av Kristoffer Johansen den 02.07.21.

Vil med dette ønske alle medlemmer en god sommer og takke for sesongen som har vært. Høsten og vinteren 2020/21 har vært preget av covid-19 og vi har dessverre ikke fått benyttet Flatåshallen slik vi skulle ønsket. Restriksjonene har vært strenge for både barn, ungdom og voksne. De minste har stort sett fått lov til å trene, men dessverre så har ikke foreldre fått muligheten til å følge treninger og kamper. Ungdomsidretten har vært under litt strengere regime enn barneidretten, heldigvis har det blitt åpnet for konkurranser og kamper igjen. Idretten for voksne har nesten vært helt nedstengt i hele perioden.

Foreldre har vært flinke til å stille som vakter i Flatåshallen. Vaktene har vært veldig relatert til smitteverntiltak. Der har dere gjort en fantastisk jobb! Flatås IL har pr dags dato ikke registrert noe smitte i forbindelse med aktivitet i hallen. All honnør til utøvere, foreldre, familie, trenere, oppmenn og dere med verv i idrettslaget. Dette gjelder for alle avdelingene, både de som trener ute og inne.

Skoleferien har begynt, det vil si at Flatåshallen er stengt frem til skolestart igjen. Åpning av Flatåshallen høsten 2021 er under planlegging, hvor vi håper at både kiosken og treningssenteret igjen kan være åpent som normalt (noe smitteverntiltak vil likevel fortsatt være nødvendig). 

På kunstgressbanen ute er de siste utbedringene påstartet. Hvis værgudene er med oss, så vil banen være tilgjengelig for trening/aktivitet senest i uke 27. Når anleggsgjerdene er fjernet kan banen igjen benyttes, dette vil også bli annonsert på nettet.

Nå ser vi heldigvis at smittetallene er på vei ned, flere blir vaksinert og samfunnet åpner mer opp, inkludert idretten.

Ønsker dere en riktig god sommer og håper vi ses igjen høsten 2021.

Med hilsen
Styreleder Flatås IL
Hans Petter Lodgaard