Ny daglig leder

Ny daglig leder

Publisert av Kim Brun Lauritzen den 30.09.20. Oppdatert 13.10.20.

Ny daglig leder i Flatås IL

Det er en glede å meddele at Kristoffer Johansen har takket ja til stillingen som daglig leder i Flatås IL. Det har vært en god prosess rundt ansettelsen og det var 19 personer som søkte på stillingen. 7 svært gode kandidater ble kalt inn til intervju og Kristoffer stod igjen til slutt som den vi mener vil gi mest nytte og verdi for Flatås IL.

Kristoffer er genuint interessert i klubbutvikling. Han er utdannet ved Høgskolen i Molde der han har gjennomført bachelorstudiet Sports Management. Han har jobbet i en av NFF Østfolds største klubber, HSV Fotball - der han hadde ansvaret for den sportslige driften. I tillegg har han hatt oppdrag i klubber som Sarpsborg 08, Mysen IF og Rakkestad IF for å bistå med sertifisering som NFF Kvalitetsklubb. Kristoffer er også autorisert fotballdommer og han har tatt kurs blant annet innen klubbledelse ved Høgskolen i Molde.

Kristoffer gleder seg til å flytte til Trondheim og starte i stillingen som daglig leder i Flatås IL fra 2. januar 2021. Styret er svært fornøyd med at han har takket ja til stillingen.