Frilek i Flatåshallen

Frilek i Flatåshallen

Publisert av Kristoffer Johansen den 20.01.23.

Vi ønsker gjerne at begge spilleflatene i Flatåshallen skal bli benyttet til enhver tid når hallen er åpen!
De tidspunktene som ikke blir benyttet til organiserte treninger og kamper, ønsker vi skal være tilgjengelig for frilek.

 

Tilrettelegging for frilek, Bonitashallen og flerbrukshallen:

Det er enklere å legge til rette for frilek i Bonitashallen enn i flerbrukshallen. Dette pga. bruk av skotøy er særdeles kritisk i flerbrukshallen (innesko uten sort såle skal benyttes). En utesko med en bitteliten stein under, kan være nok til å lage riper i gulvet. Et kunstgressdekke er ikke i nærheten av så sårbart for ulike typer skotøy, og derfor kan vi tilby frilek i Bonitashallen under våre åpningstider – når det ikke er organisert trening eller kamp.

Vi ønsker gjerne å tilrettelegge for tilsvarende tilbud for frilek i flerbrukshallen, men et slikt tilbud krever at vi bemanner en ekstra vakt i flerbrukshallen (som står plassert ved inngangen til flerbrukshallen, og kontrollerer skotøy).

Våre oppsatte tilsynsvakter vil ofte være opptatt med andre oppgaver, og kan ikke stå ved flerbrukshallens inngang permanent. Ved organiserte treninger og kamper, er trenere og lagledere ansvarlige for at spillerne benytter korrekt skotøy.

For å kunne tilby frilek i flerbrukshallen må en voksenperson tilby seg å være tilsynsvakt (i tillegg til de to oppsatte tilsynsvaktene) i det tidsrommet vi kan tilby frilek. Kunne du tenke deg å hjelpe til med dette, så ta kontakt med oss – så legger vi til rette for det.

 

Hvor finner man ut om det er ledig tid eller ikke i hallene våre?

Vi jobber i disse dager med å ordne en ny kalenderløsning (mer info kommer).
Inntil videre, så er det kalenderne som ligger under fanen «hallkalender» under «Flatåshallen» på hjemmesiden som gjelder:

Link, Bonitashallen
Link, flerbrukshallen

I Bonitashallen er det fylt opp mandag – torsdag, samt store deler av søndagen, mens det er pr nå ledig tid på fredagskveldene, hele lørdagen og noen deler av søndagen. Husk å følge lenkene (det kan bli endringer).

I flerbrukshallen finner man mer info om tider som disponeres av Flatås IL, Trondheim kommune og håndballregionen ved å følge denne lenken. Her kan avdelinger og lag booke strøtimer til organisert aktivitet, i henhold til rutinene rundt booking av flerbrukshallen (som leses under lenken). Vi forlenger «prøveperioden for kalenderåret 2022», inntil videre – og en ny kalenderløsning er på plass, og/eller at timene disponeres annerledes internt.

Det vil si at strøtimene til Flatås IL, og timene som håndballregionen disponerer på lørdag og søndag, men som eventuelt ikke benyttes, kan det legges til rette for frilek.

Ta kontakt med undertegnede dersom du har lyst til å bidra som ekstra tilsynsvakt i flerbrukshallen, for å tilrettelegge for frilek i flerbrukshallen også. Og/eller om du har andre spørsmål knyttet til temaet.

Henvendelsene sendes til daglig.leder@flatas.no

 

God helg!